تبلیغات

آش گندم؛ آش سنتی سبزواری‌ها

در این روزهای سرد زمستونی خوردن یک کاسه آش داغ خیلی باید بچسبه!

آش گندم آشی بسیار خوشمزه و سنتی است و انواع بسیار متفاوتی دارد این آش متعلق به سبزوار است و جزو غذاهای بسیار محبوب در این شهرستان به شمار میرود.

مواد لازم:


نخود (یا حبوبات دلخواه به جز لپه و لوبیا چشم بلبلی) ۲ لیوانبرنج ۱/۳ لیوانبلغور گندم ۲ لیوانگوشت گوسفندی (و بدون چربی) ۵۰۰ گرمپیاز ۲ عددنعنا ۳ قاشق غذا خوریزیره سبز (نکوبیده) ۲ قاشق غذا خوریسبزی (آش) ۲ کیلوگرمکشک به مقدار لازمنمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
 آش گندم(سبزوار)


طرز تهیه:


ابتدا حبوبات را جداگانه میپزیم.سپس در ظرفی مناسب پیاز را نیمه سرخ كرده و سپس گوشت و زردچوبه و فلفل را كمی در آن تفت داده و به همراه آب می‌پزیم.برنج و بلغور شسته شده را در قابلمه ریخته، و با آب می‌گذاریم تا خوب بپزد و لعاب بیندازد.سپس حبوبات پخته شده، سبزی و گوشت پخته و کوبیده شده را با آب گوشت و پیاز داغ به آش اضافه می‌کنیم.در آخر زیره را در روغن تفت داده و به اصطلاح زیره داغ درست می‌کنیم و با نعناع داغ داخل آش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا جا بیفتد.
سایر نکات

حتما حبوبات را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید.


بهتر است كشك را روی آش نریزید و آن را جداگانه كنار غذا قرار دهید چون طعم این آش با كشك به مزاج برخی افراد خوش نیست


اگر زیره دوست ندارید آن را از مواد اولیه حذف كنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار