تبلیغات

چند غذای خوشمزه با «پسته»

پسته، جدا از طعم بی نظیرش، خواص فراوانی نیز دارد. پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است. این خوراکی غنی از آنتی اکسیدان لوتین می باشد. مغز پسته به علت داشتن آهن، خون ساز است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با این خوراکی مغذی و پر خاصیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 چند غذای خوشمزه با «پسته»

سالاد گندم و پسته
ویژه گیاهخواران

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:


پسته (خرد شده): 5 قاشق سوپ خوریگندم: یک پیمانهبرگ ریحان: 3 عددبرگ چغندر: 3 عددانار: یک عددلیمو سنگی: یک عددآب انار: 3 قاشق سوپ خوریروغن زیتون: 5 قاشق سوپ خورینمک: به مقدار لازم
 چند غذای خوشمزه با «پسته»

طرز تهیه:

گندم را چند ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد، سپس آن را بپزید و آبکش کنید. گندم پخته، پسته، برگ ریحان، برگ چغندر خرد شده، دانه های انار، آب انار، آب لیموترش، روغن زیتون و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و سپس سرو کنید.


پلوی مرغ و پسته
عطر این غذا هوش از سرتان می برد

میزان سرو: 5 نفر

مواد لازم:


ران مرغ: 5 عددروغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوریرب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوریفلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوریفلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خورینمک: به مقدار لازم

مواد لازم پلو


کره: 2 قاشق سوپ خوریروغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوریپیاز (ریز خرد شده): یک عددسیر (ریز خرد شده): 2 حبهبرنج: 2 پیمانهپسته (خرد شده): 45 گرمزرشک: 2 قاشق سوپ خوریزردچوبه: یک قاشق چای خوریزنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوریزیره (پودر شده): یک قاشق چای خوریفلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوریپرتقال: یک عددآب: سه پیمانهنمک: به مقدار لازم

مواد لازم: رویه

پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  چند غذای خوشمزه با «پسته»

طرز تهیه:

1. ابتدا روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را با هم مخلوط کنید. ران های مرغ را به این مخلوط آغشته کنید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

2. سپس ران های مرغ را در تابه ای نچسب و بدون روغن تفت دهید تا کمی برشته شوند.

3. برای تهیه پلو، کره، روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.

4. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

5. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پسته، زرشک، زردچوبه، زنجفیل، زیره، فلفل سیاه و پوست رنده شده نصف پرتقال را اضافه کنید.

6. پس از گذشت 3 دقیقه، آب، آب یک عدد پرتقال و مقداری نمک اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را به داخل یک ظرف فر (اندازه متوسط) انتقال دهید. ران های مرغ را روی مواد بچینید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ران ها پخته و برشته شوند. روی پلو پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.


میگو با سس پسته


کبابی سرشار از امگا 3

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوریمیگو: 500 گرمروغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوریپاپریکا: یک قاشق چای خوریکره: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم: سس


پسته (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوریروغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوریسیر (ریز خرد شده): یک حبهزنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوریفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 چند غذای خوشمزه با «پسته»

طرز تهیه:

1. برای تهیه سس، پسته ریز خرد شده، روغن زیتون، سیر ریز خرد شده، زنجفیل و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. پسته خرد شده، روغن زیتون و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و میگوها را به این مخلوط آغشته کنید.

3. میگوها را به سیخ کشیده و سیخ ها را در کره گرم شده قرار دهید تا میگوها پخته و تغییر رنگ دهند. سپس آنها را به همراه سس سرو کنید.

نکته:

سیخ های چوبی را از قبل چند ساعت در آب قرار دهید. می توانید میگوها را به جای سرخ کردن در گریل کباب کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار