تبلیغات

تیریت، غذای سنتی ترکیه

نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.

نان های باگت بیات شده را دور نیندازید و با آنها این غذای خوشمزه ترکیه ای را تهیه کنید.


میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:


نان باگت (بیات): یک الی 3 عددآب قلم: 2 الی 3 قاشق سوپ خوریگوشت چرخ کرده: 250 گرمکره یا روغن: 3 قاشق سوپ خوریرب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوریماست: 3 الی 4 قاشق سوپ خوریسیر (ریز خرد شده): 2 حبهنمک: به مقدار لازمفلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازمزیره (پودر شده): به مقدار لازمفلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم رویه:

کره (ذوب شده): یک قاشق سوپ خوریبرگ جعفری: 4 الی 5 عدد
  تیریت (غذای سنتی ترکیه ای)

طرز تهیه:

1. ابتدا نان های باگت را به ابعاد کوچک برش دهید.

2. سپس آنها را 2 الی 3 بار در آب قلم فرو کنید تا خیس خورده و نرم شوند.

3. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا برشته شود.

4. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زیره و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. هنگامی که رنگ رب تغییر کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید.

5. مایه گوشت را با نان باگت ها سرو کنید و روی آن ها ماست بریزید و با برگ جعفری تزئین کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار