تبلیغات

پلوی گوشت و نخودفرنگی

اگر به دنبال یک غذای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد میکنیم این پلو را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

اگر به دنبال یک غذای جدید و متفاوت هستید پیشنهاد میکنیم این پلو را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


گوشت گردن گوسفندی: 750 گرمبرنج: یک پیمانهآب: به مقدار لازمزعفران (ساییده و دم کشیده): به مقدار لازمروغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوریسرکه: یک الی 2 قاشق سوپ خوریپیاز (گردشده): یک عددسیر (ریز خردشده): 2 حبهفلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری نخودفرنگی: 200 گرماستاک سبزیجات: 2 پیمانهنمک: یک قاشق چای خوریپلوی گوشت و نخودفرنگی 


طرز تهیه:


1. یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

2. گوشت گردن گوسفندی را در آن تفت دهید تا برشته شود.

3. گوشت را کنار گذاشته و سرکه را روی آن بریزید.


4. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون باقیمانده را در ظرفی جداگانه روی حرارت گرم کنید و پیاز و سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید.

5. گوشت تفت داده شده، را اضافه کرده و فلفل سیاه و نمک بزنید و حدود 10 دقیقه به تفت مواد ادامه دهید.


6. زعفران ساییده و دم کشیده و نخود فرنگی را اضافه کنید.

7. استاک سبزیجات را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) بماند.

8. سپس برنج را اضافه کنید (در صورت نیاز مقدار دیگری استاک سبزیجات بیفزایید) و ظرف را حدود 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پلو بپزد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار