تبلیغات

راهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر


چيزكيك فوريراهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر
مواد لازم:بيسكويت ساده: 200 گرمكره: 100 گرمپنير خامه‌اي: 200 گرمخامه: 200 گرموانيل: يك قاشق چاي‌خوريژله آناناس: يك بستهژله توت فرنگي: يك بستهشكر: نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد)يخ: چهار حبه
طرز تهیه:

1. بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد.

2. حالا پنير خامه‌اي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.

3. پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط مي‌كنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌هاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي.

فوت كوزه‌گري:

 براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست مي‌دهد.

 باقلوای عربيراهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر
مواد لازم:رشته عربي: يك بستهكره: 50 گرمشيرعسلي: نصف قوطيخلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:

1. رشته عربي را بايد از كوچه مروي يا فروشگاه‌هايي كه مواد شيريني‌پزي دارند، تهيه كنيد، براي يك بسته رشته، 50 گرم كره و نصف شيرعسلي لازم است. ابتدا رشته را خرد كنيد و داخل قابلمه با حرارت كم تفت مي‌دهيد تا رنگ آن كمي تغيير كند و از حالت خامي خارج شود، بعد آن را داخل يك ظرف پيركس مي‌ريزيد.

2. حالا در يك ظرف ديگر كره را آب كرده و با شيرعسلي مخلوط مي‌كنيد و آن را داخل ظرف رشته‌ها ريخته و خوب هم مي‌زنيد تا كاملا يكدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روي آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئين كنيد. ظرف را به مدت يك ساعت داخل يخچال بگذاريد. رشته عربي آماده است. مي‌توانيد آن را به تكه‌هاي كوچك برش دهيد و در ظرف بچينيد. نوش جان.

فوت كوزه‌گري:

 رشته عربي را زياد تفت ندهيد، چون خيلي زود مي‌سوزد.

باسلوقراهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر
مواد لازم:نشاسته گل: 150 گرمآب: دوونیم پيمانهجوهرليمو: یک هشتم قاشق چای‌خوریشكر رژيمي: يك و یک‌چهارم پيمانه (شكر معمولي: 500 گرم)پودر ژلاتين: یک قاشق سوپ‌خوريگلاب: دو قاشق سوپ‌خوريپودر نارگيل: به مقدار لازممغز گردو: به مقدار لازممغر پسته: به مقدار لازم
طرز تهیه:

1. نشاسته را با مقداري آب سرد مخلوط مي‌كنيم. وقتي حل شد، حرارت را روشن مي‌كنيم. جوهر ليمو را به آن اضافه كرده و مدام هم مي‌زنيم.

2. شكر را در بقيه آب مي‌ريزيم. پودر ژلاتين را به شكر اضافه و وقتي حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه مي‌كنيم.

3. مواد را خوب هم مي‌زنيم تا غليظ شود، گلاب را اضافه كرده و خاموش مي‌كنيم. پودر نارگيل را در ظرف ريخته و به اندازه يك قاشق از نشاسته را روي پودر نارگيل مي‌ريزيم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو مي‌كنيم و مقداري پودر نارگيل روي آن مي‌ريزيم. در ظرف مي‌چينيم و دو الي سه ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم.

فوت كوزه‌گري:

باسلوق خانگي را حتما در يك ظرف در بسته و داخل يخچال نگهداري كنيد، در غير اين صورت خيلي زود خراب مي‌شود.

كاپ كيك قابلمه‌ايراهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر
مواد لازم:آرد: چهار قاشق غذاخوريشير: سه قاشق غذاخوريشكر: سه قاشق غذاخوريپور كاكائو: دو قاشق غذاخوريروغن مايع: چهار قاشق غذاخوريبیكينگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوريتخم‌مرغ: یک عدد
طرز تهیه:

1. شكر و تخم‌مرغ را در ظرف ريخته و خوب هم مي‌زنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. درنهايت شير به مواد اضافه مي‌كنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم آب به نقطه جوش برسد.

2. فنجان‌ها را با روغن چرب مي‌كنيم و یک‌سوم آن را با مواد كيك پر مي‌كنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم مي‌گذاريم.

3. يك ربع بعد وقتي كيك‌ها خوب پف كرد، زير آن را خاموش مي‌كنيم و در قابلمه را با يك دمكني مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج مي‌شود. مي‌توانيد روي كيك‌ها را با خامه تزئين كنيد.

فوت كوزه‌گري: 

براي جدا كردن كيك‌ها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف مي‌چسبد.

شيريني شكلاتي آلمانيراهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر
مواد لازم:بيسكويت پتي‌بور: 100 گرمتخم‌مرغ: یک عددگردوي خردشده: یک‌دوم پيمانهشكر: یک‌دوم پيمانهپودر كاكائو: یک‌چهارم پيمانه
طرز تهیه:

1. ابتدا كره و پودر كاكائو را روي حرارت مي‌گذاريم تا كره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شكر را اضافه مي‌كنيم و سريع هم مي‌زنيم در حدي كه شكر خوب حل شود.

2. حالا مواد را از روي حرارت بر مي‌داريم و پودر بيسكويت و گردو را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم.

3. اين تركيب را داخل يك كيسه فريزر مي‌ريزيم و به صورت استوانه فشرده مي‌كنيم و به مدت دو ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم و بعد از آماده شدن برش مي‌زنيم.

فوت كوزه‌گري:

بعد از اضافه كردن تخم‌مرغ و شكر مواد را خوب هم بزنيد و زود خاموش كنيد، در غير اين صورت سفيده تخم‌مرغ زود مي‌بندد و شيريني شما خراب مي‌شود.

شيريني كنجديراهنمای پخت چند شيريني خانگی بدون فر
مواد لازم:كنجد: يك ونيم پيمانهشكر: يك پيمانهعسل: سه قاشق غذاخوريروغن: دو قاشق غذاخوريزعفران حل‌شده در آب: يك قاشق غذاخوري
طرز تهیه:

1. شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.

2. يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.

فوت كوزه‌گري:

قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار