تبلیغات

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی (۲)

یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.

یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید. 

جول کوکی

مواد لازم:

شکر: 50 گرمکره: 90 گرمآرد: 175 گرم

مواد لازم رویه:

پودر شکر: 150 گرمآب لیموترش: 4 الی 5 قاشق چای خوریآب نبات های رنگی (خردشده): برای تزییننقل های نقره ای یا طلایی: برای تزیینکرنبری (خردشده): برای تزیینتافی و پاستیل (خردشده): برای تزیین

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک عدد قالب 18 سانت را کمی چرب کنید.آرد و کره را در غذاساز ریخته و هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید.مایه را جمع کرده و درون قالب پرس کنید و قبل از پخت با چاقو با اندازه های دلخواه برش هایی روی خمیر ایجاد کنید و به مدت 35 دقیقه بپزید و روی توری خنک کنید.در این فاصله پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و درون قیف کاغذی ریخته و روی بیسکویت ها بریزید و قبل از این که رویه بسته شود، مواد تزیینی را روی آن بریزید.

کرانچی نارگیل

مواد لازم:

کره: 125 گرمشکر قهوه ای: 165 گرمعسل: یک قاشق سوپ خوریتخم مرغ: 2 عددآرد: 300 گرمبیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوریپودر نارگیل: 80 گرمجو پرک: 45 گرم

مواد لازم کرم شکلاتی:

شکلات: 185 گرمکره: 30 گرم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ بپوشانید.کره، شکر و عسل را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به عمل آید.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نارگیل و جو را اضافه کنید.از مواد آماده به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و با چنگال روی سطح آن نقش بیندازید.درواقع با کمی فشار چنگال روی خمیر هم کمی مسطح می شود و هم جای چنگال روی آن باقی می ماند.سینی را به مدت 12 دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته و آماده شود.سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه روی توری منتقل کنید و بعد از خنک شدن کامل یکی از شیرینی را برگردانید روی آن از کرم شکلاتی ریخته و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار دهیدبعد از فرم گیری شکلات در وسط شیرینی ها آن را در ظرف چیده و روی آن را بپوشانید.این شیرینی را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداری کنید.

رول نوتلا

مواد لازم:

کره: 250 گرمشیر: یک دوم پیمانهماست: 2 قاشق سوپ خوریپودر قند: یک پیمانهنشاسته ذرت: یک پیمانهوانیل: یک هشتم قاشق چای خوریبیکینگ پودر: یک قاشق چای خوریپودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خورینمک: یک پنسهآرد: حدود 3 الی 4 پیمانهنوتلا: حدود یک دوم پیمانه (برای داخل رول ها)

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

به غیر از آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همه مواد را مخلوط کردهبعد آرد و بیکینگ پودر را افزوده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.میزان آرد مصرفی بستگی به نوع آرد دارد تا خمیر مورد نظر درست شود.بعد یک سوم از خمیر را برداشته و با پودر کاکائو ورز دهید.اگر خمیر سفت شود، یک یا 2 قاشق سوپ خوری شیر اضافه کنید.خمیر سفید را بین دو نایلون نازک باز کنید.بعد در جای دیگر خمیر قهوه ای را باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش دهید.به صورت نوارهای دراز خمیر سفید را کاتر بزنید و بین خمیر از نوتلا گذاشته و رول کنید.دور رول ها از نوارهای قهوه ای پیچیده و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.

ماکارون میوه ای

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ: 2 عدد (60 گرم)شکر (دانه ریز): 110 گرموانیل: یک هشتم قاشق چای خوریآرد: 50 گرمپودر نارگیل: 120 گرمکرنبری (خردشده): 50 گرمشکلات سفید (رنده شده): 90 گرمکرنبری (درسته): حدودا 28 عدد

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

فر را با حرارت 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود.شکر را به تدریج اضافه کنید تا شکر کاملا جذب سفیده شود.سپس وانیل را به مواد افزوده و آرد، پودر نارگیل، کرنبری خردشده و شکلات سفید را دو مرحله به مواد قبلی بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.سپس دستان تان را کمی مرطوب کرده و از مواد به اندازه یک قاشق سوپ خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید.همه مواد را به همین ترتیب آماده کنید و در مرکز هر کدام از شیرینی ها یک عدد کرنبری درسته قرار دهید.سینی را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و آماده شوند.سپس از فر خارج کرده و در سینی خنک کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و روی آن را با محافظ بپوشانید تا از نفوذ هوا به داخل آن خودداری شده و مانع خشک شدن شیرینی شود.این شیرینی را می توانید به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار