تبلیغات

طرز تهیه کیک تند هیمالیایی

امروز در مجله آشپزی یک دستور پخت برای کسانی که عاشق غذاهای تند هستند داریم، با ما همراه باشید.

Himalayan Spice Cakes

این کیک های خوشمزه هیمالیایی را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد. پیشنهاد می کنم حتما آن را امتحان کنید چون خیلی درست می شود. هر چقدر هم اضافه آمد می توانید در فریزر نگهداشته و دوباره مصرف کنید. یک غذای خیلی راحت برای مبتدی ها.

مواد لازم: خمیر ترش۵۰ گرم کره آب شده۹۵ گرم اسفناج یخ زده۶۰ گرم هویج رنده شده۶۰ گرم پیاز خرد شده۱ عدد فلفل تند¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری سرکه سیب½ قاشق چای خوری دانه رازیانه½ قاشق چای خوری گشنیز¼ قاشق چای خوری پودر فلفل½ قاشق چای خوری زردچوبه¼ قاشق چای خوری نمک

اگر از اسفناج یخ زده استفاده می کنید باید آن را بپزید. اسفناج ها را در تاوه ریخته داخل آن آب بریزید و بگذارید بپزد.

خمیر را داخل یک ظرف تمیز بریزید و بکینگ پودر، ادویه، نمک را اضافه کرده هم بزنید.

در این مرحله هویج، پیاز، اسفناج و فلفل تند را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

Himalayan Spice Cakes

وقتی خمیر را حسابی هم زدید کره آب شده را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا جذب خمیر شود.

سپس سرکه را اضافه کنید.

قالب کیک مافین را چرب کرده و با مواد پر کنید. اگر مواد اضافی آمد در ظرف دیگری بپزید. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۳۹۲ درجه فارنهایت) قرار دهید.

پس از آماده شدن کیک ها بگذارید سرد شود. البته هم می توانید سرد میل کنید و هم گرم. در هر صورت خوشمزه هستند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار