تبلیغات

طرز تهیه پن کیک‌های بدون گلوتن

شما می‌توانید به آسانی از این پن کیک‌ها استفاده کنید بدون اینکه نگران بیماری خود باشید.

پن کیک بدون گلوتن

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

ارزش تغذیه‌ای: 119 کیلوکالری5 گرم چربی1 گرم کربوهیدارت9 گرم شکر1 گرم فیبر6 گرم پروتئین1 گرم نمک مواد لازم: 125 گرم آرد بدون گلوتنیک عدد تخم مرغ250 میلی لیتر شیرکره برای سرخ کردن طرز تهیه: آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیک‌ها را داخل آن سرخ نمایید.با شربت آگاد یا آب پرتغال این پن کیک‌ها را سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار