تبلیغات

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه‌ای به سبک ترکیه‌ای

بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم لایه گوشت:

گوشت گوسفندی (ریز خردشده): 350 گرمآب: به مقدار لازمکره یا روغن: یک قاشق سوپ خورینمک: به مقدار لازم

مواد لازم لایه گوشت:

گوشت گوساله (چرخ کرده): 250 گرمپیاز (ریز خردشده): 2 عددکره یا روغن: یک قاشق سوپ خوریسس گوجه فرنگی تند: یک قاشق سوپ خورینمک: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

کره: 3 الی 4 قاشق سوپ خوریآرد: 3 قاشق سوپ خوریگردو: یک پیمانه

مواد لازم خمیر:

آرد: یک کیلوگرمنمک: یک قاشق چای خوریآب: سه و یک دوم پیمانه

مواد لازم رویه:

روغن: 50 میلی لیترکره (ذوب شده): 150 گرم

بورک گوشت و گردو؛ هزارلایه‌ای به سبک ترکیه‌ای

طرز تهیه:

ابتدا گوشت گوسفندی را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مقداری آب اضافه کنید (آب باید حدود 2 بند انگشت روی گوشت را بپوشاند.) هنگامی که گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، گوشت را در کره یا روغن سرخ کنید و به آن نمک بزنید.گوشت گوساله را در کره یا روغن روی حرارت تفت دهید.پیاز ریز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و نرم شود.سس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود چند دقیقه بپزند.کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید.برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. به تدریج آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را به دو قسمت کنید.یکی از قسمت ها را دوباره به 2 قسمت به اندازه پرتقال و دیگری را به گلوله های کوچکی به اندازه گردو تقسیم کنید.یکی از قسمت های خمیر (اندازه پرتقال) را به اندازه سینی فرد (اندازه متوسط) روی سطح کار آغشته به آرد پهن کنید و روی آن روغن بمالید و گردوی خردشده بپاشید و مخلوط کرده و آرد پخش کنید.یکی از گلوله های اندازه گردوی خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده پهن کنید و روی لایه خمیر داخل سینی فر قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت گوساله را روی آن پخش کنید.گلوله دیگری از خمیر (اندازه گردو) را روی سطح کار پهن کنید و سپس روی لایه گوشت قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت گوسفندی را روی آن پخش کنید.این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و خمیر اندازه پرتقال باقیمانده را نیز روی سطح کار پهن کنید و به عنوان لایه آخر روی مواد قرار دهید و با چنگال لبه های خمیر را محکم کرده و حفره های کوچکی روی آن ایجاد کنید و کره ذوب شده را روی خمیر بمالید.مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار