تبلیغات

طرز تهیه پوره باقلا

از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

از نظر متخصصان طب سنتی، پوره باقلا می‌تواند مثل یك «اكسپكتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن كمك كند.

میزان سرو: 4 الی 6

مواد لازم:

باقلا: 500 گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: 3 قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم

مواد لازم تزیین:

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): 4 الی 5 عدد

پوره باقلا

طرز تهیه:

باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل 2 ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود 4 انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار