تبلیغات

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.


میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:


آرد: چهار و یک دوم پیمانهپودر شکر: 65 گرمکره (به دمای محیط رسیده): 125 گرمخمیرمایه: 10 گرمتخم مرغ (به دمای محیط رسیده): یک عددروغن زیتون: 45 گرمشیر: 100 میلی لیتر
مواد لازم میانی:
پسته (ریز خردشده): یک و یک دوم پیمانهسرشیر: 200 گرمپودر شکر: 65 گرم

  


طرز تهیه:


1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.


2. برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

3. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.


4. خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

5. مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

6. حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

7. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار