دستور پخت پیتزای سبزیجات و بدون گلوتن
اگر خوردن سیب زمینی شیرین را دوست ندارید باید این پیتزای خوشمزه را امتحان کنید. خمیر این پیتزا به خاطر وجود سیب زمینی شیرین ، آرد جوی دو سر ، بادام و دانه های چیا سرشار از ویتامین A و فیبر است. شما میتوانید بر روی این پیتزا هر چیزی که دوست داشتید قرار دهید. اما ترکیب کنگر فرنگی – ریحان – گوجه فرنگی عالی خواهد بود.

زمان آماده سازی: 20 دقیقهزمان پخت: 1 ساعتزمان کل:یک ساعت و بیست دقیقه مواد لازم: پنج و یک دوم پیمانه سیب زمینی شیرین پوست کنده و برش خوردهیک قاشق غذاخوری دانه چیاسه قاشق غذاخوری آبیک و یک چهارم پیمانه آرد جوی بدون گلوتنیک چهارم پیمانه بادام آرد شدهیک قاشق غذاخوری روغن زیتونیک قاشق غذاخوری سرکه سیبیک قاشق چایخوری ریحان خشک شدهیک قاشق چایخوری پونه خشک شدهیک و یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیریک دوم قاشق چایخوری نمک دریاییکمی فلفل قرمز طرز تهیه: ابتدا مطمئن شوید با دقت سیب زمینی شیرین را اندازه میگیرید. این سیب زمینیها را در فر به مدت 30 دقیقه بپزید.دانههای چیا و آب را به یک کاسه کوچک بیفزایید و آن را با چنگال به هم بزنید. اجازه دهید به مدت 10 دققیه در دمای اتاق بماند .فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.سیب زمینیهای پخته شده را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و آن را خوب هم بزنید تا یک خمیر نرم به دست آید.به دانههای چیا، تخم مرغ، آرد جو، آرد بادام، روغن زیتون، سرکه سیب، ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. آن را خوب مخلوط کنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی مخصوص قرار دهید. سیب زمینی شیرین را داخل آن کاغذ بریزید و از یک قاشق برای پهن کردن آن استفاده کنید.سینی فر را در فر قرار دهید و به مدت 25 الی 35 دقیقه بپزید تا لبههای آن سرخ شود.بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.حالا روی خمیر آماده شده مواد دلخواه همچون سبزیجات، کنگر فرنگی، گوجه فرنگی و ریحان قرار دهید و به مدت 5 دقیقه در فر بپزید.
loading...