تبلیغات

دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان

این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه می‌شود.

زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه

مواد لازم

طالبی متوسط 1 عددپودر ژلاتین (+ 1 ق چ) ۲ قاشق سوپ خوریخامه‏ صبحانه ۱/۲ پیمانهشکر ۴ قاشق سوپ خوری

دسر طالبی؛ دسرخوشمزه فصل بهار و تابستان

طرز تهیه

طالبی را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخم‌ها جدا كنيد.ميوه را پوره كنيد، برای اين كار، هم از مخلوط‌كن يا غذاساز می توان استفاده كرد و هم می توان طالبی را با رنده ريز رنده كرد.پوره طالبی را در قابلمه‌ای ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روی حرارت ملايم بگذاريد.كمی كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد.دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبی حل شود.مخلوط را از روی حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد.بعد از چند دقيقه وقتي تيغه‌های يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد.دسر را در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد.بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار